Französische Käsecreme - Francia sajtkrém
Französische Käsecreme
Zutaten:
220 g Fromage de Bretagne / Camembert,
100 g Butter,
3-4 EL trockener Weisswein,
Salz, Pfeffer,
1 Bund Schnittlauch,
1 mittlere Zwiebel,
1 paar Chiliflocken,
Zubereitung:
Alles miteinander mit Stabmixer oder in einem Zerkleinerer pürieren, abschmecken, fertig.
Francia sajtkrém
Hozzávalók:
220 g Fromage de Bretagne / Camembert,
100 g vaj,
3-4 ek száraz vörösbor,
1 csokor snidling,
só, bors,
egy kis erős fűszer, mint Erőspista, vagy hasonló,
1 közepes vöröshagyma
Elkészítése:
Mindent együtt egy késes aprító, vagy botmixer segítségével pépesítünk. Utánfűszerezzük, kész, azonnal tálalható.
Kommentare
Kommentar veröffentlichen