Französische Käsecreme - Francia sajtkrém



                    
                   Französische Käsecreme

Zutaten:

220 g Fromage de Bretagne / Camembert,
100 g Butter,
3-4 EL trockener Weisswein,
Salz, Pfeffer,
1 Bund Schnittlauch,
1 mittlere Zwiebel,
1 paar Chiliflocken,

Zubereitung:

Alles miteinander mit Stabmixer oder in einem Zerkleinerer pürieren, abschmecken, fertig.









                          Francia sajtkrém

Hozzávalók:

220 g Fromage de Bretagne / Camembert,
100 g vaj,
3-4 ek száraz vörösbor,
1 csokor snidling,
só, bors,
egy kis erős fűszer, mint Erőspista, vagy hasonló,
1 közepes vöröshagyma


Elkészítése:

Mindent együtt egy késes aprító, vagy botmixer segítségével pépesítünk. Utánfűszerezzük, kész, azonnal tálalható.



Kommentare